Szakmai vélemények

"A napokban kipróbálhattam az Infrashape gépet, amit nagyon vártam, mert már rengeteget hallottam róla! Szívből ajánlom mindazoknak akik például hát és/vagy derék fájdalmak miatt nehezen végeznek más kardio mozgást, illetve szuper hatással van a meglazult kötőszöveteketre, szóval ha a fogyás során meglazult bőrt szeretnétek simává tenni, ez egy nagyon jó választás. Tehát összegezve, szuper kiegészítője lehet a konditermi edzéseknek! A Monori Sape Saver csapata pedig első osztályú, nagyon kedvesek a csajok és gondoskodnak a jó hangulatról!"

Kovács-Achátz Aliz
 személyi edző / táplálkozási tanácsadó

"Kedves fogyni vágyók! Kipróbálván a sport számtalan módját és formáját, az infrashapet sem hagyhattam ki. Bátran kijelenthetem, hogy hatásos és kényelmes formája a zsírégetésnek. Különösen ajánlom kezdőknek, bármilyen derék- háttáji fájdalommal élőknek, és persze haladóknak is. Jó egészséget mindenkinek!"

Tabányi Mihály
személyi edző

"A napokban volt szerencsém kipróbálni az infrashape gépet. Először szkeptikus voltam a hatékonyságával kapcsolatban, de fél óra után megygyőződtem róla, hogy tévedtem! Amennyiben unalmas a hétköznapi cardio mozgás, vagy szeretnél valami újdonságot beépíteni az edzéseidbe, ami hasznos is, akkor próbáld ki ezt! Az izzadás garantált!"

Királymezei Tibor
wbpf eu. bajnok verseny / személyi edző

Szkeptikus voltam az Infrashape-val kapcsolatban, infratrénert használtam korábban, de arra azt tudtam mondani hogy kihajtotta a vizet és kész. Így indultam el Monorra is, már maga az üzlet helység hangulata, az enteriör is megfogott, nyugalmat árasztanak a színek, bútorok. Belépve egy hatalmas térelválasztó fogadott, mely mögött az ember elszeparálva nyugodtan edzhet, miközben akár Los Angeles utcáin érezheti magát, vagy egy erdő közepén biciklizhet. Filmet is nézhettem volna, de én ezt választottam. Számomra elsődleges szempont a kikapcsolódás volt, ezek apró dolognak tűnhetnek, mégis mind mind részét képezik annak az érzésnek, amely bennem van miután eljövök. Gratulálok, és köszönöm az ott dolgozóknak, hogy figyeltek minden apró részletre. Maga az edzés nagyon hatásos volt, az infrafénynek és a vákumhatásnak köszönhetően a nyirokkeringésem felgyorsult. Az arcomat nem érte a meleg, így nem éreztem a fejemben a korábban tapasztalt nyomást sem. A krém és a meleg gyorsan kifejtette hatását, pár percen belül már el is kezdtem izzadni. Egy alkalom után már éreztem h bőrőm feszesebb lett, így a narancsbőr kezelésére mindenképp ajánlani tudom. Nagyon jól éreztem magam, kellemesen elfáradtam, sőt utána 2-3 órával később is még éreztem, hogy milyen sok kalóriát elégettem az edzés során. Nyugodt szívvel ajánlom minden fogyni vágyónak az infrashapet.

Pirót Ágnes
személyi edző

Nagyon szépen köszönjük Juditnak a monori Infrashape Shaver tulajdonosának a gyors segítség nyújtását.🙏 Pénteki napon megkeresésünkre azonnal reagálva és helyet biztosítva alkalmam adódott kipróbálni ezt az edzésformát is. Szombaton Csehországban megrendezett Muaythai versenyre készültünk. Aki ezt sportot ismeri és versenyzik benne az tudja, hogy mennyire összetett egy verseny felkészülés.Nem mindegy a felkészülés során ahhoz, hogy hozni tudjuk mérlegelesnél a súlyt, hogy mennyi energiát veszítünk addig, hogy utána teljes erő bedobással, koncentrálva helyt álljunk a ringben. Én pénteken a gépet kimaxoltam! 😉 Szombaton sikerült a mérlegelés, és győzelemmel zártuk a versenyt is! Ajánlom ezt a kiegészítő edzést minden olyan verseny sportolónak is, akiknek fontos a kíméltes, de hatásos eredmény! Akárt súlyt ,akár szárazabb formát kell hozni. Üdvözlettel mindenkinek: Patrik

Szána Patrik
Muaythai ,K1 fighter

Tekerjetek egyszerre akár ketten!

Nézz szét stúdiónkban!

Megjött a kedved egy kis tekeréshez?

Foglalj időpontot most!